Als u zelf ervaringsdeskundige bent op het gebied van burnout dan kunt u anderen helpen door hier uw ervaringen te delen. Vertel ons uw verhaal!

Hoe is het zover gekomen dat u een burnout kreeg. Hoe voelde u zich toen en wat heeft u gedaan om er weer boven op te komen? Hoe lang heeft de burnout geduurd, of misschien bent u er nog steeds niet helemaal bovenop. Wat gaat u anders doen om het niet nogmaals zo ver te laten komen? Wat is voor u de wijze les geweest in deze periode?

Ook als u een partner, kind, broer, zus of vriend(in) heeft met een burnout willen we graag van u horen hoe die periode voor u is of is geweest. Een burnout heb je namelijk niet alleen. Het is heel moeilijk om aan de zijlijn toe te kijken hoe iemand die u dierbaar is worstelt met een burnout. Met uw verhaal kunt u andere mensen helpen en een hart onder de riem steken.

Wij willen heel graag een mooi en integer portret maken van uw verhaal. Als u hieraan mee wil werken, neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier.